Jaunums no Sonus Faber - Duetto

Duetto ir Sonus Faber pirmā aktīvā bezvadu stereo sistēma. Duetto kompaktā sistēmā apvieno 40 gadu augstas kvalitātes audio pieredzi ar Sonus Faber raksturīgo inženieriju.

Duetto krosovera dizains izmanto četrus iebūvētus pastiprinātājus un augstas kvalitātes draiverus. Šī unikālā konfigurācija nodrošina nepārspējamu jaudu un skaņas nianses bezvadu audio pasaulē, īpaši zemās frekvencēs.

Duetto lautas formas koka korpuss smēlies iedvesmu no mūzikas instrumentu dizaina.

Korpuss un īpaši izstrādātais radiators nodrošina tembru un muzikalitāti, vienlaikus izvairoties no iekšējas rezonanses, radot Sonus Faber raksturīgo dabisko skaņu.

Duetto ir profesionāli izstrādāts gan analogajai, gan digitālajai pasaulei. Duetto ir Wi-Fi sertificēts, un tam ir pilna digitālā savienojamība ar tādiem populāriem audio straumētājiem kā AirPlay, Chromecast, Tidal, Spotify un Bluetooth. Izmantojot HDMI un optiskās ieejas, to viegli var savienot ar televizoriem, atskaņotājiem un zemfrekvences skaļruņiem.

SENSO™, kas mantots no tā Omnia priekšgājēja, ir aprīkots ar ādu apvilktu augšējo paneli, kas ļauj lietotājam kontrolēt un pielāgot skaļruņu funkcijas, piemēram, skaļumu, ievades izvēli un savienojumus. Bezpogu interfeiss ļauj lietotājiem kontrolēt atskaņošanas un savienojamības funkcijas ar vienkāršu pirksta vilkšanu.

Duetto piedāvā Ultra Wide Band (UWB) tehnoloģiju, kas nodrošina saziņu starp diviem skaļruņiem. Bezvadu pārraide ļauj izvairīties no kavēšanās un savienojuma traucējumiem no citiem mājas tīkliem. Šī tehnoloģija garantē arī plašu frekvenču spektru datu signālu pārraidīšanai lielā ātrumā.

Lietotne Sonus faber kontrolē tādas bezvadu ierīces kā Duetto un Omnia. Lietotne ļauj lietotājiem pielāgot iestatījumus un viegli pielāgot klausīšanās un savienojuma iestatījumus. Tā intuitīvā lietošana nodrošina vislabāko mājas klausīšanās pieredzi.

Comments (0)

No comments at this moment
Produkts pievienots vēlmju sarakstam
Produkts pievienots salīdzināšanai.

Mūsu interneta vietnē tiek izmantoti sīkfaili. Sīkfaili palīdz nodrošināt pienācīgu vietnes darbību un tās pilnveidošanu, tāpēc obligātie sīkfaili (tehniskie, funkcionālie un analītiskie) tiek instalēti automātiski. Lai individualizētu jūsu sērfošanas pieredzi un sniegtu piedāvājumus, kuri būtu aktuāli tieši jums, tīmekļa vietnē tiek izmantoti arī mērķa sīkfaili. Nospiežot “piekrītu”, jūs piekrītat mērķa sīkfailu instalēšanai un izmantošanai. Savu piekrišanu varēsiet atsaukt jebkurā laikā, nomainot sava interneta pārlūka iestatījumus un izdzēšot ierakstītos sīkfailus. Vairāk informācijas – sīkfailu politikā